Кіровоградець-улюблений байкер Путіна потрапив під санкції США (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Уродженець Кіровограда Олександр Залдостанов ( лідер байк-клубу «Нічні вовки»), якого президент РФ Володимир Путін назвав своїм улюбленим байкером, потрапив під санкції США.

Його ім’я ввійшло до списку з 24-х громадян України та Росії, яким за розпорядженням Міністерства фінансів США заборонено в’їзд на територію країни, заблоковано їхні рахунки та будь-яку фінансово-господарську діяльність в Америці.

Окрім Залдостанова персонами нон ґрата в США оголошені керівники і чиновники ДНР та ЛНР, лідери угрупувань бойовиків та «казачих армій», члени парламенту та представники прокуратури окупованого Криму. Зокрема:
Царьов Олег – екс-депутат Верховної Ради України, «спікер парламенту Новоросії»;
Захарченко Олександр, Безлер Ігор та Губарєв Павло – лідери ДНР;
Мозговий Олексій – один з лідерів “ЛНР”;
Поклонська Наталія – головний прокурор Криму;

Крім того, під санкції потрапили організації: “Народне ополчення” Донбасу, партія “Новоросія”, громадська організація “Оплот”, рух “Південний Схід”, молодіжна автономна некомерційна організація “Нічні вовки”, Компанія “Профактор” (Макіївка), Marshall Capital Partners Костянтина Малофєєва.

Довідка.
ЗалдостановЗалдостанов Олександр Сергійович (19 січня 1963, Кіровоград, УРСР) – байкер, російський православний шовініст. Прізвисько «Хірург».

У 1984 році закінчив 3-й Московський медінститут і ординатуру. Деякий час працював хірургом в поліклініці і ординатурі Центрального науково-дослідного інституту стоматології, спеціалізація — посттравматичні деформації лицьової області.

У 1985 році одружується на німкені, проживає в Берліні, де вивчає байкерську субкультуру, через деякий час розлучається. В Західному Берліні працює охоронцем в рок-н-рол клубі «Sexton».

По поверненні в Росію він займається організацією міжнародних байк-шоу. Нині Залдостанов і його мотоклуб «Нічні Вовки» регулярно проводять мотопробіги з проросійською тематикою в Криму.

На виборах президента Російської Федерації був довіреною особою кандидата Володимира Путіна.

У 2013 році був нагороджений Орденом Пошани за «активну роботу з патріотичного виховання молоді».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар