Міграційна служба запрошує на день відкритих дверей

У суботу, 20 грудня, в Управлінні Державної міграційної служби України в Кіровоградській області та його територіальних підрозділах буде проведено день відкритих дверей.

День відкритих дверей проводиться з метою інформування громадян про міграційне законодавство та про роботу міграційної служби – повідомляє прес-служба УДМС в Кіровоградській області  кореспонденту Першої електронної.

Керівники та найбільш досвідчені фахівці міграційної служби надаватимуть консультації з питань оформлення паспортних документів, реєстрації місця проживання, набуття громадянства України, оформлення посвідки на тимчасове або постійне проживання для іноземців, надання статусу біженця або особи, яка потребує додаткового захисту тощо всім бажаючим їх отримати.

Також будуть надані роз’яснення законодавства щодо надання адміністративних послуг переселенцям з Донецької, Луганської областей та Автономної Республіки Крим.

Фахівці УДМС в області чекатимуть на громадян за адресою: вул. Єгорова, 25, м. Кіровоград. В районах області захід проводитиметься у приміщеннях міських, районних відділів і секторів.

Час проведення консультацій – з 9:00 до 16:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар