Народний депутат привітав школяриків з новорічними святами

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Для відчуття зимової феєрії на Святого Миколая на Бобринеччині не вистачило снігу та легкого морозця. Однак у дітвори 1-4 класів шкіл району не забракло гарного настрою й віри в те, що подарунки приносить саме святий Миколай.

 16 грудня Кіровоградський академічний обласний театр ляльок занурив їх у справжню казку, де є чепурна і хитра-прехитра Лисичка і Вовк-панібратець, де лялькові герої говорять, танцюють та ще й гарно співають українських пісень.

Галасливі школярі ніяк не могли всидіти на місцях, чекаючи початку вистави, а після казки — захоплено обговорювали побачене та ласували солодкими подарунками. Кожному школяреві, яких було майже 500, солодощі від святого Миколая передав народний депутат України Станіслав Березкін та його благодійний фонд «Добротвір».

Завісу добротворення привідкрила головний адміністратор театру ляльок Світлана Усатенко: “Вже другий рік поспіль Станіслав Березкін організовує для дітей акцію «Святий Миколай іде до дітей». Бобринецький район — другий, де ми побували з виставою Всеволода Нестайка «Лисичка-сестричка і Вовк-панібратець». Далі даруватимемо казку, гарний настрій і, звичайно, подарунки від святого Миколая малечі з Компаніївщини”.

На одному диханні минули майже сорок п’ять хвилин занурення малечі у дивосвіт лялькової вистави. Другокласники міської школи №5 Ліза Шишко, Сергій Гаранін, Стас Вієру, Денис Єрмоленко, Даша Каргашина навперебій розповідали: дивилися лялькову виставу вперше у житті й очікували на неї навіть більше, ніж на солодощі!

Потрібно було бачити повні захоплення очі усієї півтисячної юрби малят, аби зрозуміти, наскільки їм потрібні такі дійства, наскільки збагатилися вони цього дня новим досвідом. І наскільки догодили їм таким передноворічним подарунком святий Миколай разом з народним депутатом України Станіславом Березкіним. Того ж дня найменші школярі Бобринецької спеціалізованої школи-інтернату також отримали подарунки від народного депутата.

За матеріалами персонального сайту народного депутата України Станіслава Березкіна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар