ГО «Самопоміч» закликає кіровоградців зробити місто кращим

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 16 грудня, кіровоградцям офіційно представили нову громадську організацію «Об’єднання Самопоміч міста Кіровограда».

За словами організаторів ГО «Об’єднання Самопоміч м. Кіровограда» не є політичною силою і створена з метою об’єднання небайдужих кіровоградців, які готові працювати задля розвитку громади.

«Створення громадської організації «Об’єднання Самопоміч м. Кіровограда» не означає, що люди матимуть можливість вирішувати свої проблеми за наш рахунок чи нашими руками. В першу чергу організація створена для того, щоб допомогти людям об’єднатися і самостійно допомогти собі», – прокоментувала мету створення нової громадської організації Вікторія Морозова, одна з активісток руху.

Кіровоградська «Самопоміч» уже підготувала ряд заходів для активної громадської діяльності. Працювати збираються у декількох напрямках: молодь, спорт, інфраструктура, будівництво і ЖКГ, медицина і соціальна сфера.

Ідейними натхненниками та ентузіастами нової кіровоградської громадської організації виступили: Володимир Попов, Віталій Пінчук, Вікторія Морозова, Анатолій Зорькін, Ігор Котига, Людмила Гуріна, Олександр Артюх, Артем Погребнюк.

Більш детальну інформацію про діяльність ГО «Об’єднання Самопоміч м. Кіровограда»можна дізнатись за тел.:

(067) 754-68-12;     (095) 257-02-72;     (0522) 32-12-55.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар