Сесія: одного заступника міського голови звільнили, іншого – призначили

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Щойно депутати Кіровоградської міської ради прийняли рішення про звільнення з посади заступника міського голови Геннадія Осетрова і призначення – Сергія Колодяжного.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної з засідання сесії міської ради.

Геннадій Осетров (1965 р.н.) з 17 червня 2014 року перебував на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. За фахом – спеціаліст з фінансів, менеджер з адміністрування. За його звільнення проголосувало 48 з 59-ти присутніх депутатів.

Сергій Колодяжний 55-ма голосами народних обранців був призначений на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, яку раніше обіймав Вадим Дрига.

Довідка.

Сергій Колодяжний народився 07 березня 1973 року у місті Кіровограді.

У 1996 році закінчив Кіровоградський державний педагогічний інститут ім. В.К. Винниченка за спеціальністю “Фізичне виховання”.

Працював заступником начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградського міського виконавчого комітету, директором Кіровоградської філії Київської агенції повітряних сполучень “КИЙ АВІА”, заступником генерального директора підприємства “Антураж А” (м. Кіровоград), радником голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, начальником управління фізичної культури і спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, заступником директора департаменту – начальником управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

З липня 2013 року – на посаді начальника управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар