У Кіровограді збирають кошти для онкохворих діток (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Благодійний проект «Милосердя дає надію на одужання» стартував вчора, 14 грудня, у Благовіщенському Соборі міста Кіровограда.

Як пояснив кореспонденту Першої електронної газети отець Андрій, даний проект спрямований на збір матеріальної підтримки для онкохворих діток, які лікуються в гематологічному відділенні обласної дитячої лікарні.

«Під час Божественної літургії, були представлені ручні роботи онкохворих дітей і волонтерів, які щотижня, у вівторок, ходять у гематологічне відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні і разом з маленькими пацієнтами ліплять з солоного тіста, малюють, виготовляють різні вироби з паперу, квілінгу, намиста і просто спілкуються, намагаючись принести діткам радість і тепло», – пояснив отець Андрій, додаючи, що роботи відпускаються за вільною ціною, а зібрані кошти будуть направлені на придбання ліків для онкохворих діток.

Отець Андрій каже, що наразі продано не всі роботи, серед них залишились лебеді, ляльки, паперовий торт, вітальні листівки. Дані роботи планується продати до Дня Святого Миколая, а представлені вони будуть у Спасо-Преобреженському Соборі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар