Що цікавого буде в бібліотеці ім.Чижевського (анонс)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, якы выдбудуться наступного тижня (15-21 грудня).

17 грудня о 15.00 відбудеться майстер-клас для всіх бажаючих з навчання плетінню шкарпеток у рамках благочинної бібліотечної акції “Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом”. Запрошуємо до відділу документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх)

Усіх охочих вчити українську мову запрошуємо на курси з вивчення української мови в рамках проекту “Безкоштовні курси української мови”. Заняття проходять щосереди у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук о 17.30 (для початківців) та щочетверга у відділі обслуговування користувачів о 17.30 (для знавців)

15, 17, 18, 19 грудня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення розмовної англійської мови, що проходять у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського.

Для тих, хто самостійно вивчає іноземну мову – пропонуємо платформу дистанційного навчання “Інтерактивний курс англійської мови для дорослих “English-123 в бібліотеці”. Звертайтеся до працівників Інтернет-центру.

18 грудня о 16.00 у відділі краєзнавства відбудеться презентація книги місцевого краєзнавця, дослідника Федора Шепеля «Ніхто не хотів помирати». На зустріч запрошуємо краєзнавців, співробітників музеїв, читачів бібліотеки та кіровоградців, які слідкують за літературним життям рідного краю.

До Дня святого Миколая 19 грудня бібліотека проводить благодійну святкову акцію для вихованців притулку «Надія». Діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, запрошені на святковий майстер-клас, віртуальні ігри, екскурсії по виставках бібліотеки. Ми даруємо тепло своїх душ знедоленій малечі, адже чужих дітей не буває.

У вівторок, 23 грудня, о 14.00 в приміщенні Кіровоградського прес-клубу (м.Кіровоград, вул. 50 років Жовтня, 1а) відбудеться урочиста презентація Програми читання «Кіровоградщина читає Хемінгуея», організована Кіровоградською обласною науковою бібліотекою ім. Д.І.Чижевського, Інформаційно-ресурсним центром „Вікно в Америку” за підтримки Посольства США в Україні. Деталі – в наступних анонсах.

Відділ документів з економічних, технічних та природничих наук запрошує на перегляд фотовиставки Глєба Цуканова “Дорожні замальовки” із серії “Відкриваючи Україну”.

Відділ мистецтв запрошує на перегляд фотовиставки Юрія та Лариси Лебедєвих «Ілюстрації до ненаписаних оповідань». Мистецький проект: приходьте, дивіться, пишіть оповідання! Світлини виставки стануть вашим натхненням для оповіді або вірша. Станьте співавтором, запропонуйте цікаву назву для фотографії. Оригінальні назви вітаються

В холі ІІІ поверху обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського працює фотовиставка відомого криворізького фотохудожника Сергія Книша „Кримські татари. На рідній землі”. Захід проходить в рамках проекту Кіровоградського центру європейської інформації «Кіровоградщина – Крим: розвиток діалогу та підтримки».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар