У Кіровограді з’явився новий маршрут – №7 (карта)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У зв’язку з чисельними зверненнями мешканців міста та депутатів місцевих рад із 12 грудня 2014 року за сприяння Кіровоградської міської ради в обласному центрі відновлено роботу автобусного маршруту № 7 «Салганні піски (МСЧ № 19) – Лісопаркова».

Як повідомив заступник міського голови Сергій Васильченко, даний автобусний маршрут працюватиме у режимі маршрутного таксі та курсуватиме за наступною схемою руху:

Салганні піски (МСЧ № 19), вул. Алтайська, Чернишевського, Водоп’янова, Кримська, Десантників, Генерала Родимцева, Ялтинська, (Облонкодиспансер), Жуковського, Генерала Родимцева, Преображенська Енгельса, Гоголя (у зворотному напрямку – вул. Преображенська), Кропивницького, Шевченка, Велика Перспективна, Євгена Маланюка, Полтавська, пров. Об’їзний, вул. Короленка, Лісопаркова (в обох напрямках).

Одночасно Сергій Васильченко відзначив, що на даний час маршрут № 7 працює у режимі вивчення пасажиропотоку. Аналіз дослідження дозволить визначити час відправлення і інтервал руху та скласти графік роботи маршруту, який задовольнятиме пасажирів. Такий графік руху буде розміщений в салонах транспортних засобів та на кінцевих зупинках, запевнив Сергій Васильченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар