Автівку, одяг, буржуйки, продукти і обереги подарували воїнам АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кілька посилок з теплою білизною, одягом, буржуйками, грошима й продуктами харчування, а ще машину для воїнів АТО відправили мешканці Новгородківського району.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної з Новгородки, нещодавно місцеві волонтери їздили до Маріуполя та Волновахи, де несуть службу двоє хлопців з Новгородківщини.

Про те, щоб бійці отримали обмундирування на суму 3 тис. грн. та запас питної води (150 л), подбали їхні земляки – сім’я Москальченків. Микола Чайка надав підрозділу 10 комплектів натільної білизни, місцеві майстри зварили для солдатів «буржуйку».

Громада Петрокорбівської сільської ради передала печиво, сигарети та продукти харчування, а учні Новгородківського ПТУ № 36 – наліпили бійцям вареників.

Та не лише пічка й теплі речі будуть зігрівати наших солдатів у зимові дні – до посилки також поклали дитячі листи й обереги, виготовлені школярами навчальних закладів району, а ще гроші, які діти зібирали на шкільних благодійних ярмарках.

А цього тижня новгородківці побували у Костянтинівці Донецької області, де служать шестеро їхніх земляків. Їм привезли продукти харчування, засоби особистої гігієни, лікарські препарати, теплий одяг, буржуйки, які також збирали всією громадою. Найактивнішими тут виявилися громади села Білозерне, Тарасівської та Петрокорбівської сільських рад.

Та чи не найпотрібнішою річчю для воїнів АТО наразі є подарунок Миколи Коваленка (ФГ «Валентина») – автомобіль, який переобладнали відповідно до потреб військових.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар