Речі бізнесменів і чиновників допоможуть кіровоградським військовим

10 грудня в Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся благодійний аукціон. Студенти, чиновники та бізнесмени об’єдналися, щоб допомогти кіровоградським військовим, які постраждали внаслідок проведення АТО.


Кожен з учасників аукціону виконував свою функцію. Молодіжна рада при виконавчому комітеті міської ради виступила організаторами дійства, студенти – прийшли підтримати благодійну ініціативу, а чиновники надали лоти для торгів.

Серед «пожертв» чиновницького корпусу зустрічались досить цінні і рідкісні експонати. Наприклад, губернатор Кіровоградщини пожертвував на благодійність два м’ячі. Один – з автографами гравців ФК «Динамо», який вдалося продати за 5 000 грн., а другий – з автографами футболістів ФК Олександрія», за який організатори виручили 3 000 грн. За 550 грн. кіровоградці купили баскетбольний м’яч з автографами гравців «Єлисавет-Баскет».

Але, як то кажуть, не спортом єдиним. На благодійному аукціоні продавали також книги, футболки, картини, запонки, вінки з бісеру, вироби ручної роботи, які люб’язно надала бібліотека ім. О. Бойченка. Варто зазначити, що кіровоградці неабиякі поціновувачі творчості Володимира Висоцького. Повне зібрання його творів продали аж за 500 грн.

З 14 дороговартісних лотів, які були представлені на благодійному аукціоні, були продані майже всі. Єдине, на що у кіровоградців не вистачило ні грошей, ні бажання – це компакт-диск поп-співака Влада Дарвіна з його підписом у комплекті з окулярами від «Armani». Ніхто не захотів купувати чарівний дует, стартова ціна якого була 200 грн.

Загалом за вечір вдалося зібрати більше 15 тис. грн. Правда, основну частину благодійних лотів купив бізнесмен Руслан Згривець. Він, по суті, і врятував аукціон. Адже гості вечора, студенти, не мали фінансової можливості запекло торгуватись і купувати дороговартісні лоти. Крім того, більшість куплених речей Руслан Федорович одразу попросив передати військовим – картину-оберіг, м’яч з підписами гравців ФК «Олександрія».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар