Аваков оголосив війну гральному бізнесу

Міністр МВС Арсен Аваков заявляє: МВС зупинить функціонування всіх ігрових (лотерейних) салонів і клубів у Києві, а потім і по всій країні в найближчі дні. А “мільярди в цей важкий час потрібні в бюджет, а не в кишеню аферистів”.

Про це Арсен Аваков повідомив учора вночі на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. “Міліція більше не буде ні арбітром, ні сторожем всіх хитромудрих сумнівних схем ігро-лотерейників, через систему хитромудрих довідок, експертиз та рішень судів… Набридли конфлікти і компроміси, за якими стоять величезні гроші, поточні повз бюджет. Постійні сутички, кримінал і мінімум податків до бюджету. Корупційні дурні гроші, постійно нишпорять у пошуках даху серед держчиновників – ось що зараз представляють із себе ігрові (лотерейні) закладу… Вважаєте, що казні потрібні доходи в бюджет? – Вважаєте, що допустима легалізація казино за високі податкові ставки? – Лобіюють і приймайте в парламенті закон”, – пише міністр МВС.

Також Арсен Аваков заявив: він готовий до спротиву з боку тіньового бізнесу і “війн компроматів”. “Прохання до нардепів, мерів, губернаторів і прокурорів – за описаними вище питаннями мені не дзвонити і не завдавати візитів… До хвилі «корупційних» викриттів в змі міністра і міністерства готовий”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар