Кіровоградський обласний художній музей запрошує (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградський обласний художній музей запрошує на масові заходи, які відбудуться з 9 по 20 грудня.

9 грудня буде розгорнуто експозицію до 150-річчя від дня народження художника-земляка Ф.С. Козачинського (1864-1922)

10 грудня, 17.00 – Благодійний аукціон.
Допомога військовослужбовцям Кіровоградщини, які постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції на сході країни та перебувають на стаціонарному лікуванні в медичних закладах. Організатори: управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА спільно з молодіжною радою ІІІ скликання при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

11 грудня, 14.00 – відкриття виставки «Квіткове розмаїття» Майї Поліщук

11 грудня, 11.00 майстер-клас по виготовленню маскувальної сітки з метою передачі військовослужбовцям для проведення антитерористичної операції на сході країни рамках роботи «Творчої майстерні». Відділ музею – картинна галерея Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

11 грудня, 14.30 відеовітальня «Стежками зимових свят» (перегляд новорічних відео презентацій, фільмів, казок та участь у новорічних майстер-класах) в рамках проведення Новорічно – Різдвяної програми. Відділ музею – картинна галерея Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

12 грудня – розгортання експозиції творів «Чорнобиль. Пам’ять бентежить» до Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

13 грудня, 15.00 – творчий вечір кіровоградських виконавців «На Андрія». У вечорі візьмуть участь: Андрій Гардашніков, Андрій Шульга, Марія Моренко, Крістіна Кісєльова, Ксенія Куприненко, Дмитро Колєсніков та інші. Вхід вільний

13 грудня, з 10.00 до 15.00 майстер-клас по виготовленню маскувальної сітки з метою передачі військовослужбовцям для проведення антитерористичної операції на сході країни в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено. Відділ музею – картинна галерея Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

16 грудня, 14.30 – показ відеопрезентацій до дня народження видатного російський художника, графіка, теоретика мистецтва та одного з основоположників абстракціонізму Василя Васильовича Кандінського (1866-1944). Відділ музею – картинна галерея Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

17 грудня, 14.30 – показ відеопрезентацій до Дня Великомучениці Варвари. Відділ музею – картинна галерея Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

18 грудня (час відкриття уточнюється) – відкриття виставки творів членів Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України «Барви степу» з нагоди 25 – річчя створення.

18 грудня, 11.00 – майстер-клас по виготовленню маскувальної сітки з метою передачі військовослужбовцям для проведення антитерористичної операції на сході країни, в рамках роботи «Творчої майстерні». Відділ музею – картинна галерея Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

18 грудня, 14.30 – відеовітальня «Стежками зимових свят» (перегляд новорічних відеопрезентацій, фільмів, казок та участь у новорічних майстер-класах) в рамках проведення Новорічно – Різдвяної програми. Відділ музею – картинна галерея Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

18 – 19 грудня, з 10.00 до 14.00 – проведення тематичних програм «Новорічно-Різдвяного циклу»: «Св. Миколай».

20 грудня, з 10.00 до 14.00 майстер-клас по виготовленню маскувальної сітки з метою передачі військовослужбовцям для проведення антитерористичної операції на сході країни, в рамках роботи «Творчої майстерні». Відділ музею – картинна галерея Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

20 грудня, 14.00 – перегляд новорічних фільмів та проведення майстер-класів по виготовленню новорічних іграшок, в рамках Новорічної програми «На гостини до Нового року».

Кіровоградський обласний художній музей запрошує кіровоградців та гостей міста переглянути наступні стаціонарні експозиції:
«Сакральне мистецтво», «Західноєвропейське та російське мистецтво XVIII – початку ХХ ст.», «Художники-земляки», експозиційний комплекс декоративно-ужиткового мистецтва, відділ музею – картинну галерею Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

Крім постійної експозиції можна побачити:
– Експозицію до відзначення 200 – річчя від дня народження Тараса Шевченка (1814-1861);
– Виставку робіт Дмитра Павленка «Картини, які дарують світло» (м. Харків);
– Виставку «Квіткове розмаїття» Майї Поліщук;
– Експозицію творів «Чорнобиль. Пам’ять бентежить» до Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС;
– Експозицію до 150-річчя від дня народження художника-земляка Ф.С. Козачинського (1864-1922);
– Виставку «Моє ім’я – жінка!» до Дня боротьби за ліквідацію насильства над жінками.
Також ви маєте можливість перегляду:
– експозиції студентки ІІ курсу Національної академії мистецтв (м. Львів) Юлії Степанок «Пори року» у Малій Галереї Кіровоградського обласного художнього музею, у відділі підліткового читання та інформаційно – консультативних послуг користувачам Кіровоградської обласної бібліотеці для дітей імені А. Гайдара
– виставки художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку» в конференц-залі обласної державної адміністрації.

У Кіровоградському обласному художньому музеї проводиться безстрокова акція «ЗАМАСКОВАНА ТУРБОТА» (плетіння маскувальних сіток для військових). Акція проходить в картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», долучитися можуть усі бажаючі в робочий час музею.

У музеї діє поличка «Єлисаветградського книговиру «Буккросінгу».

Музей відкрито для відвідування:
понеділок – четвер: з 9.00 до 18.00;
п’ятниця, субота: з 9.00 до 17.00;
неділя – вихідний.
Адреса музею: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна (колишня К.Маркса), 60.
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98

Поширити:

Залишити коментар:

коментар