Безсонна «Ніч кіно» у Кіровограді

5 грудня у кінотеатрі «Портал» в черговий раз успішно проведено новаторський для Кіровограда кіномарафон – «Ніч кіно»
Це вже вдруге кіровоградці мали можливість цілу ніч насолоджуватися новинками світового кінематографа. Цього разу глядачі поринули у світ міжконтинентального кіно.


Для початку зал зарядили позитивом за допомогою американської молодіжної комедії «Нестерпні боси-2», потім – змусили замислитись над вічними цінностями англійсько-бразильською соціальною драмою «Trash», а на останок – полоскотали нерви фільмом жахів «Піраміди».

Між переглядами фільмів кіровоградську публіку заряджали позитивом драйвові конкурси та розважали танцями місцеві хіп-хопери.
Стрічки «Нестерпні боси-2» та «Піраміди» – легкі, ненав’язливі, доступні. Яскраво виділявся з трійки «Нічного кіно» фільм – «Trash». Не зважаючи на те, що друга година ночі не найкращий час для роздумів про правду, справедливість і боротьбу – фільм все-таки змусив глядачів замислитись. Такою Бразилію ми ще не бачили. Корумпована і наскрізь гнила система вступає у двобій з трьома підлітками, які вірять у правду і перемогу добра над злом. Ці всі баталії розгортаються на території величезного сміттєзвалища, де часом важко визначити, що насправді сміття – відходи, люди, система чи все в купі.

Одним словом, чергова «Ніч кіно» вийшла напрочуд вдалою. Було над чим посміятись, чого пожахатись і над чим замислитись. А у когось, можливо, з’явився шанс внести у свою колекцію улюблених фільмів ще один.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар