У Вільшанці нова газета: «влучний постріл» з прицілом на місцеві вибори?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Рішенням 33 сесії VІ скликання Вільшанської селищної ради від 04.12.2014 року створено комунальне підприємство «Редакція газети «Вільшанський вісник» з статутним фондом 25 тис. грн.

Очолив нове комунальне видання місцевий журналіст Іван Людвідчук.

Для вуличних депутатів селищний голова Володимир Харковенко запропонував тезу, що на сьогоднішній день для нормальної роботи ради конче необхідно видання, яке б висвітлювало її діяльність. Хоча дивно, чому саме – газету, а не інтернет-сторінку або сайт, безкоштовний, де люди могли б знайомитися з проектами та рішеннями ради постійно на системній основі. Тим паче, що роботу селищної ради населення повинно бачити і відчувати, а не читати про неї.

Мабуть сьогодні у Вільшанці зовсім немає проблеми, а селищна рада – одна з найбагатших в області, якщо може собі дозволити започаткувати та утримувати газету.

Час покаже, чи зроблено це було справді в інтересах громади, чи це «влучний постріл» з прицілом на майбутні місцеві вибори, а видання стане рупором голови селищної ради.

Як би там не було, газета має право на існування, адже чим більше ЗМІ – тим більше інформації, а значить – демократії. Віриться, що «Вільшанський вісник» стане для вільшанців надійним товаришем.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар