«Кадирівці» обіцяють зрівняти Кіровоград з землею. Якщо зможуть захопити

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Бойовики-«кадирівці» (вихідці з Північного Кавказу), які заробляють, воюючи на Донбасі проти українських військових, погрожують зрівняти Кіровоград з землею. 

Про це Першій електронній розповів замполіт 3-го полку СпП Микола Поровський.

«Якщо тільки нам вдасться дійти до Кіровограда, ми живого місця від нього не залишимо – все зрівняємо з землею», – процитував він бойовиків.

За словами замполіта, таким чином «кадирівці» хочуть помститися бійцям 3-го полку, які не тільки мужньо відбивають всі атаки бойовиків, а й завдають їм чималих втрат – як людських, так і в плані озброєння, військової техніки.

«Наші хлопці ніколи не поступаються і не відступають. Вони не тільки ганяють «кадирівців» на Сході, а й відбирають у них бойову техніку. Наших спецпризначенців вороги не просто люто ненавидять, а панічно бояться. Тому і мріють зрівняти Кіровоград. Але вони сюди ніколи не дійдуть, бо ми недопустимо!», – зазначив Микола Поровський.

Також він розповів, що бойовики не раз покидали свої блокпости і окуповані села, коли дізнавалися, що поблизу розташувався кіровоградський спецназ. «До речі, в полку служать хлопці з різних куточків України, але всі називають себе кіровоградцями!», – додав замполіт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар