ЖКП Кіровоградщини: споживають більше, але платять менше

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У жовтні ц. р. населенню області нараховано за житлово-комунальні послуги 53,8 млн. грн., що на 7,3% більше, порівняно з жовтнем 2013 р. А рівень оплати населенням житлово-комунальних послуг, включаючи погашення боргів попередніх періодів, за жовтень 2014 р. перевищував 100% лише в Вільшанському, Гайворонському та Ульяновському районах.

Заборгованість населення за централізоване опалення та гаряче водопостачання станом на 1 листопада становила 50,6 млн. грн., за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 30,7 млн. грн., централізоване водопостачання та водовідведення – 20,4 млн. грн., газопостачання – 12,4 млн. грн. та вивезення побутових відходів – 0,9 млн. грн.

У жовтні борги за 3 місяці і більше мали: з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, за централізоване опалення та гаряче водопостачання – по 20% власників особових рахунків, за газопостачання – 15%, централізоване водопостачання та водовідведення – 10,4%, вивезення побутових відходів – 8%, повідомляють Першій електронній з головного управління статистики.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар