В Олександрійському МРЦЗ вчилися вірити в себе

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Бути впевненим у собі, розкрити та усвідомити власні вольові якості, навчитися використовувати приховані ресурси – мета тренінгу «Повір у себе або Як використовувати ресурси власного «Я», спрямований на підвищення мотивації осіб з інвалідністю до праці, формування у них навичок впевненої поведінки на ринку праці, пройшов в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості.

Як повідомляє Першій електронній головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Олександрійського МРЦЗ О. Корінь, шукачам роботи надавалася допомога в подоланні невпевненості та прихованих психологічних проблем, які заважають людині працевлаштуватися, зняття психологічної напруги, розкриття та усвідомлення власних вольових якостей тощо.

За словами учасників, тренінг допоміг їм повірити в себе, набути впевненості у власних силах, подолати внутрішні психологічні перепони, реально оцінити власні можливості самореалізації у професійній сфері, побудувати стратегію пошуку роботи, що дасть бажаний результат – працевлаштування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар