Кіровоградці допоможуть кіборгам замаскуватися (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У дитячій бібліотеці ім. А. Гайдара стартувала безстрокова акція – «Замаскована турбота». Благодійний фонд «Берегиня миру» радо запрошує кіровоградців долучитися до плетіння зимових маскувальних сіток для воїнів 3-го полку спецпризначення – повідомив кореспондент Першої електронної газети.

«Оскільки зараз зима і маскування має бути білого кольору, а зайвих коштів ні у держави, ні у волонтерів немає – ми вирішили своїми руками допомогти нашим бійцям. Адже нічого складного у плетінні маскувальної сітки немає. Мені, наприклад, наш спецназівець одного разу показав техніку і цього вистачило. Тепер сама готова вчити інших», – ділиться секретами плетіння сітки Юлія Шкурупій, одна з організаторів акції.

І справді, особливих вмінь та навичок плетіння не потребує – береш тканину і нав’язуєш подвійним вузлом на сітку. Терпіння, наполегливість, трохи часу – і все, наші солдати можуть сміливо маскуватися від ворога. Єдине, що треба – так це бажання допомогти і білі простирадла.

Приходити плести масксітки можна разом з дітьми. Поки дорослі плестимуть – малюки радо малюватимуть шедеври для бійців АТО.

Акція проходить у фойє бібліотеки Гайдара за адресою: м. Кіровоград, вул. Шевченка, 5/22 в робочий час бібліотеки: Пн-Пт, Нд 10:00-18:00. Ви можете прийти в будь-який зручний для вас час і подарувати нашим захисникам частинку свого тепла і турботи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар