Депутат від Блоку Порошенка: Путін не погрожував Украні

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Депутат від Блоку Порошенка, колишній керівник інформаційної служби АП Ірина Фриз заявляє, що під час телефонної розмови президентів України та Росії, жодних погроз на адресу нашої держави не лунало. А посол Росії Михайло Зурабов, який нібито був свідком сварки, насправді перебував у зовсім іншому місці.

Про це Фріз написала на своєму Facebook.

“Офіційно. Вчора (мається на увазі 26 листопада, ред.) посол РФ М.Зурабов не був присутнім під час телефонної розмови Президента України з Путіним. Отже інформація про це, що пішла в медіа така ж недостовірна як і те, що на адресу суверенної держави лунали бодай якісь погрози”, – наголосила Фріз.

“Працюючи понад 10 років з Петром Порошенком, можу лише підтвердити, що він ніколи нікому б й не дозволив в розмові з собою агресивний та неконструктивний тон тощо”, – додала вона.

Вчора посол РФ М.Зурабов не був присутнім під час телефонної розмови Президента Украіни з В.Путіним. Отже інформація про це, що пішла в медіа, така ж недостовірна як і те, що на адресу суверенної держави лунали бодай якісь погрози. Працюючи понад 10 років з Петром Порошенко можу лише підтвердити, що Він ніколи нікому б й не дозволив в розмові з собою агресивний та неконструктивний тон тощо, повідомила Ірина Фриз на своїй сторінці в Фейсбук.

Тим часом 26 листопада Путін запевнив, що не збирається вплутуватися в геополітичні конфлікти.

Про це він заявив на нараді з розвитку збройних сил Росії в Сочі, повідомляє “Інтерфакс”.

“Ми нікому не загрожуємо і не збираємося вплутуватися в які б то не було геополітичні ігри, в інтриги і тим більше конфлікти, як би і хто б не хотів нас туди втягнути”, – сказав Путін. (Підтвердження дивіться на Донбасі – ред.).

Що ж мав на увазі Володимир Путін, коли казав на нараді, що “необхідно захистити суверенітет і цілісність Росії і безпеку наших союзників” можна лише здогадуватися.

Принаймні, до цього часу такого прагнення „ не впдлутуватися в геополітичні ігри” за президентом РФ не спостерігалося.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар