Терористи обстріляли 10 міст на Донбасі. Є жертви

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Минулої доби під обстріли бойовиків з різних видів зброї (артилерії, систем «Град» та мінометів) потрапили населені пункти Кримське, Щастя, Станиця Луганська, Чорнухіне, Трьохізбенка, Золоте, Гірське. До штабу АТО надійшла інформація про загибель 2 та поранення 8 цивільних осіб.

Зокрема, вчора о 13-й годині м.Попасна на Луганщині бойовики обстріляли з систем залпового вогню «Град». Обстріл здійснювався з боку м.Стаханов, окупованого терористами. Снаряди вибухнули на вулицях Радянській, Комсомольській та Оборонній, внаслідок чого зруйновано 15 житлових будинків, пошкоджено гуртожиток на вул.Комсомольській. Троє мирних мешканців дістали поранень, їх було доставлено до районної лікарні. Ще одного місцевого мешканця селища Опитне поранено внаслідок обстрілів з боку території, тимчасово підконтрольній бойовикам.

Найбільш напруженою ситуація зберігається в Станиці Луганській. Мінометними обстрілами істотно пошкоджено два житлові будинки на вул.Лебединського. Один будинок згорів вщент. На щастя, ніхто не постраждав. Частина Станиці Луганської ще залишається без світла.

Внаслідок обстрілу бойовиками м. Щастя пошкоджено об’єкти Луганської ТЕС, зокрема, берегова насосна станція з боку р. Сіверський Донець, колектори, кисневий цех, газопровід та тепломережа. Також мінометним обстрілом терористів пошкоджено міський трансформатор, місто тимчасово знеструмлене.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар