Кіровоградська філармонія теж захищає Україну (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Мистецтво – рушійна сила, яка рятує людей і країну навіть у найтяжчі часи. 16 грудня академічний театр пісні, музики і танцю «Зоряни» святкує свій 30-річний ювілей. Творчий колектив радо запрошує кіровоградців на ювілейний концерт українського мистецтва.

«У тяжкі для часи країни багато хто не розуміє, для чого влаштовувати концерти. Адже поки ми тут танцюємо і співаємо – наші хлопці гинуть, захищаючи державу. Таким людям можу впевнено відповіти – мистецтво і позитивні емоції потрібні всім: і воїнам, і волонтерам, і підростаючому поколінню, і пересічним містянам. До того ж кіровоградська філармонія не стоїть осторонь сучасних проблем суспільства і допомагає воїнам АТО. За весь період неспокою на сході країни, наші артисти провели 15 благодійних концертів, колектив зібрав близько 30 тис. грн. допомоги бійцям добровольчих батальйонів. Одним словом, навіть на ниві творчості можна бути корисним для своєї країни», – прозвітував Микола Кравченко, директор Кіровоградської обласної філармонії.

Допомагає кіровоградська філармонія своїй країні не лише коштами і концертами, а й бійцями. Один із працівників філармонії, Павло Тихонов, зараз знаходиться в зоні АТО, захищаючи цілісність України в лавах добровольчого батальйону самооборони.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар