Юрій Любович і хорові рапсодії степової Еллади – в Новгородці з благодійним концертом

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

19 листопада в приміщенні районного будинку культури відбувся благодійний концерт на підтримку української армії «Хорові рапсодії степової Еллади»під патронатом голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка та департаменту культури, туризму та культурної спадщини ОДА.

Протягом вечора свій спів жителям Новгородківщини дарував Кіровоградський муніципальний камерний хор під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України, почесного громадянина Кіровограда Юрія Любовича. Почесною гостею концерту стала заступник голови обласної державної адміністрації Віта Атаманчук.

Концертна програма розпочалася з хвилини мовчання в пам’ять полеглих у зоні АТО воїнів-земляків: Антона Самохіна, Володимира Генича, Олександра Задніпряного, Олександра Агапова, Василя Новака та всіх тих, хто відійшов у вічність захищаючи суверенітет рідної держави. А виконання хором пісні-реквієму прощання за загиблими майданівцями та воїнами АТО «Пливе кача» присутні зустріли стоячи, зі сльозами на очах.

У виконанні камерного хору також прозвучали класичні твори зарубіжних авторів, українські ліричні пісні, твори на духовну тематику.

Під час концертної програми на підтримку воїнам, які захищають державу на Сході було зібрано 2884 грн., які будуть передані на.

Від імені новгородківців подяки камерному хору проголосили та вручили квіти голова райдержадміністрації Андрій Кочерга та заступник голови районної ради Віктор Удовиченко, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар