Кіровоградську дитячу обласну лікарню вкотре просто обіцяють відремонтувати

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Питання ремонту дитячої обласної лікарні обговорюється в медичному просторі Кіровограда вже далеко не перший рік. Скажемо більше, кожен новий очільник області обов’язково відвідує заклад та запевняє персонал лікарні у якнайшвидшому вирішенні питання проведення капітального, чи хоча б косметичного ремонту закладу. 

Не став винятком й Сергій Кузьменко, котрий у компанії головного лікаря обласної дитячої лікарні, начальника департаменту охорони здоров’я та голови обласної ради відвідав декілька корпусів медзакладу, а також пральню, яка знаходиться не те що в поганому, а просто в жахливому стані.

Опісля нетривалої екскурсії Сергій Кузьменко дав імпровізований брифінг присутнім на зустрічі журналістам, повідомивши декілька цікавих новин: «Хочу зразу пояснити, проблему лікарні ми розуміємо, однак сказати, коли зможемо розпочати ремонтні роботи, точно не можемо. Вся справа в тому, що на 2014 рік на подібні роботи коштів в обласному бюджеті просто не передбачено, а бюджет на наступний рік ми ще не формували. Загалом на проведення капітального ремонту закладу, за розрахунками 2013 року, необхідно від 30 до 50 млн. грн.. Враховуючи рівень інфляції та значний ріст цін спрогнозувати скільки може коштуватиме даний ремонт наступного року я не берусь», – підсумував Сергій Кузьменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар