У Кіровограді обіцяють створити 1200 нових робочих місць

Поява у Кіровограді індустріального парку дасть можливість створити 1200 нових робочих місць.

Таку обіцянку озвучив директор КП “Агентство розвитку міста” Володимир Хлєбніков на прес – конференції у міській раді сьогодні, 22 жовтня.

«Серед проектів, що просуваються на території обласного центру, необхідно відзначити важливість створення для економіки Кіровограда індустріального парку «Єлисаветградський». Індустріальний парк дозволить забезпечити сприятливі умов для функціонування та розвитку промислових підприємств, забезпечення економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності продукції, а також дасть можливість створити 1 200 нових робочих місць», – сказав він.

Сьогодні, за словами Володимира Хлєбнікова, завершується розробка концепції парку та починається збір та оформлення необхідних документів та погоджень, серед яких надзвичайно важливими є питання підведення до території індустріального парку всіх інженерних комунікацій.

Індустріальний парк «Єлисаветградський» планується розмістити на земельній ділянці 38,94 га по вулиці Генерала Родімцева. На його території  займатимуться переробкою сільськогосподарської продукції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар