У Новоукраїнці за правопорядком слідкують об’єднані рейдові бригади

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У вечірній час на вулицях Новоукраїнки вже не зустрінеш дітей, які б знаходилися там без нагляду дорослих. Радує  відсутність неповнолітніх і в вечірній та нічний час в розважальних закладах та закладах громадського харчування.

Таким став результат спільної роботи ряду служб Новоукраїнської районної державної адміністрації, правоохоронних органів та громадськості міста.

А ще зовсім недавно в  Новоукраїнці та районі траплялися випадки, коли пізно ввечері, за столиками кафе-барів можна було побачити неповнолітніх. І вони були непоодинокі.

З часом, завдяки постійному проведенню рейдів, в яких беруть участь як працівники правоохоронних органів, служби у справах дітей, відділу освіти, РЦ СССДМ так міського громадського формування «Правопорядок», ситуація змінилась на краще.

профілактичній роботі, яка проводилася з власниками підприємств, суб’єктами підприємницької діяльності,  щодо недопущення перебування в нічний час неповнолітніх без батьків чи інших законних представників дитини та недопущенню продажу неповнолітнім спиртних напоїв.

Наразі в усіх розважальних закладах та закладах громадського харчування Новоукраїнщини їх господарі та працівники добре знають, що при виявленні в їхньому закладі дитини, яка перебуватиме там після 22 години, їм доведеться сплатити чималий штраф.  Якщо ж вони не знають, чи виповнилося їх відвідувачу 16 років, вони вправі вимагати у них відповідний документів. Також власники кафе-барів  знають, що за продаж неповнолітнім спиртних напоїв доведеться заплатити не менший штраф, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар