Меру Новомиргорода загрожує до 8 років ув’язнення

Санкція статті, за якою відкрите кримінальне провадження у справі про смертельне ДТП за участі мера Новомиргорода, передбачає від трьох до восьми років ув’язнення.

Про відкриття кримінального провадження повідомили у Державтоінспекції області.

На автодорозі Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка відбулося зіткнення автомобілів Mitsubishi ASX 2.0 та ВАЗ 21099. В наслідок дорожньо-транспортної пригоди 26-річна пасажирка автомобіля ВАЗ 21099 загинула, а 25-річний пасажир даного авто отримав тілесні ушкодження та його було госпіталізовано до лікарні.

Водій Mitsubishi виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з легковиком.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Особі оголошено повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Найближчим часом стосовно нього суд обере міру запобіжного заходу.

Як раніше повідомляла Перша електронна, за кермом автомобіля Mitsubishi, який спричинив ДТП, перебував міський голова Новомиргорода.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар