Кіровоград: ілюстрації до люстрації (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 12 листопада, у Кіровограді відбувся день люстрації: люди прийшли з пікетами до двох вагомих державних структур – міської прокуратури та обласного Держземагентства.

Зранку особи, які ховались за камуфляжами, балаклавами чи окулярами, вимагали від нового міського прокурора Євгена Васильєва самолюструватися.

Чоловіки переконували Васильєва, що він підпадає під Закон про люстрацію, тому повинен написати заяву на звільнення. Але міський прокурор відмовився це робити, адже відповідне рішення повинен прийняти Генеральний прокурор України.

Після цього відбувся пікет обласного Держземагентства, який організували представники профспілки «Трудова солідарність» і молодики в камуфляжах і шкірянках. Очолював їх екс-кандидат в нардепи по 101 округу, який не раз нагадував присутнім, що він балотувався.

Усі разом учасники пікету вимагали від Держземагентства вирішити кадрові питання щодо Новомиргородського районного відділення. При цьому вони вперто не слухали пояснень працівників агентства про те, що дані питання не входять до компетенції обласного управління.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар