Знаєте про корупцію – телефонуйте в УДСНС

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Якщо Ви стали свідком неправомірних дій співробітників управління ДСНС Кіровоградщини, телефонуйте до сектору з питань запобігання та виявлення корупції управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.

Сектор створений з метою забезпечення реалізації державної політики в сфері завдань, спрямованих на профілактику проявів корупції, хабарництва, зловживань службовим становищем особовим складом, пов’язаних з виконанням їх службових обов’язків. Працівники сектору у співпраці з правоохоронними органами здійснюють заходи, спрямовані на профілактику та попередження корупційних дій, хабарництва та інших правопорушень, забезпечення всебічної й об’єктивної їх перевірки, внесення пропозицій щодо реагування на них.

Як повідомляє Першій електронній прес-служба управління ДСНС в області, про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб управління ДСНС можна повідомити письмово за адресою: 25015 м. Кіровоград, вул. Пашутінська, 1, а також за телефонами: (0522) 22-05-42, (0522) 22-98-52 та (0522) 22-06-85.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар