Військові передали глодоським школярам подарунок з передової (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Українські військові, у відповідь на учнівську допомогу, передали школярам подарунок – солдатський пайок. Після детально вивчення набору, діти знайшли йому гідне застосування. Вісточка з передової, як частинка історії, знайшла своє місце в музейній кімнаті Глодоської школи.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, учні Глодоської школи Новоукраїнського району постійно підтримують українських захисників, які воюють на Сході країни. Малюнками та оберегами, які носять біля своїх сердець бійці, продуктами харчування та теплими речами, які діти приносять з дому та збирають серед односельців.

Як розповідає директор закладу Валентина Плецька, в школі на чолі з членами районного дитячого парламенту створено волонтерський загін, який збирає допомогу для військових та передали її через волонтерів українським воїнам.

Школярі вже зібрали майже 500 банок домашніх консервів заготівок, мед, борошно, крупи, теплі речі, більше 20 матраців та теплих ковдр. А також більше 20 газових балонів, які після переобладнання їх в буржуйки, зігріватимуть теплом не одну сотню українських вояків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар