У Новоукраїнці розказали, як сплачувати податки без таємниць

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Новоукраїнці головним управлінням ДФС у Кіровоградській області спільно з Кіровоградською обласною радою проведено виїзне засідання акції „Податки без таємниць”. Захід відбувся за участі міських, сільських, селищних голів Новоукраїнського, Добровеличківського та Вільшанського районів.

Основними питаннями порядку денного стало обговорення особливостей оподаткування плати за землю з юридичних та фізичних осіб, фіксованого сільськогосподарського податку, підвищення рівня виплати заробітної плати, проведення спільних заходів щодо виявлення порушників трудового законодавства, а також координація спільних дій органів державної фіскальної служби та органів місцевого самоврядування щодо декларування доходів громадян.

Як зазначив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Сергій Колотуха, стабільне надходження платежів до місцевих бюджетів на сьогодні є одним з найважливіших завдань органів ДФС області. Зокрема від платників податків Новоукраїнської ОДПІ до місцевого бюджету за січень-вересень 2014 року надійшло 115,2 млн. грн., що на 9,0 млн. грн. або 8,5% більше, ніж за січень-вересень 2013 року. Прогнозні показники Державної фіскальної служби України виконано на 116,5%.

Враховуючи події які відбуваються на сході нашої країни не оминули і таке важливе питанні, як звільнення від сплати земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності фізичних осіб (фізичних осіб підприємців), які мобілізовані до Збройних сил України та беруть участь в антитерористичній операції (АТО).

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар