У Гайвороні чоловік помер від нанесених травм

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Після сварки та бійки, що сталася між двома місцевими жителями, один із них, 56-річний потерпілий, потрапив до лікарні. А через кілька днів помер внаслідок отриманих травм, які виявилися несумісними з життям.

Правоохоронці затримали 48-річному чоловіка за підозрою в нанесенні смертельних тілесних ушкоджень односельцю. За вчинене підозрюваному загрожує від семи до десяти років ув’язнення.

Як з’ясувалося, ще за тиждень до трагічних подій чоловіки посварилися. Тоді ж старший учасник конфлікту начебто отримав удар від свого молодшого опонента обухом сокири.

Згодом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, місцевий житель ввечері зустрів знайомого на вулиці та «пригадав» йому попередні образи. У ході бійки зловмисник ударив потерпілого пляшкою по голові, а коли той упав на землю, продовжував лупцювати руками і ногами.

Вранці чоловіка, що лежав на узбіччі дороги, помітили місцеві жителі і викликали швидку. Лікарі повідомили про подію у міліцію. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень та розпочали слідчі дії. Через кілька днів стало відомо, що потерпілий помер. За висновками судово-медичної експертизи, причиною смерті чоловіка стали численні тяжкі травми, у тому числі пошкодження внутрішнього органу та крововилив.

– Працівники міліції встановили особу підозрюваного та затримали його. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Гайворонского РВ УМВС в області Сергій Сірак. – Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу – арешт. Раніше чоловік неодноразово відбував покарання за майнові злочини та нанесення тілесних ушкоджень, повідомляють Першій електронній з СЗГ управління МВС України в Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар