Кіровоградська районна бібліотека виграла ноутбук (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями Кіровоградська районна бібліотека для дорослих та дітей виграла цінний подарунок у рамках проекту програми “Бібліоміст” – ноутбук.

Як розповіла директор районної бібліотеки для дорослих та дітей Тетяна Завізян, участь в конкурсі взяло чимало бібліотек із різних куточків України, кожна з яких подала відповідний проект.

“Я написала міні-проект, завдання якого – допомогти безпритульним тваринам. Ми планували проводити просвітницьку роботу серед населення району, щоб люди розуміли, що собаки та кішки – це беззахисні істоти, що їм потрібно допомагати. А хто, як не ми, це зробить?

Ми хочемо, щоб якомога менше тваринок опинялися на вулиці, без догляду.

Завдяки ноутбку ми будемо виготовляти інформаційні матеріали і поширювати їх серед сільського населення та в районі Нової Балашівки, де знаходиться наша бібліотека. Плануємо роздруковувати фото безпритульних тваринок і розміщувати на стенді в бібліотеці, можливо хтось із наших читачів захоче їх взяти в добрі руки.

Крім цього, ми будемо демонструвати в селах просвітницькі відеоролики з метою захисту тварин”, – розповідає Тетяна Завізян про інноваційний підхід.

Участь в подібних проектах дає більше можливостей, які не входять в посадові обов’язки, тому потрібно діяти, а не сидіти склавши руки, переконана бібліотекар.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар