Народний депутат подякував за підтримку своїм землякам

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Шановні жителі області, дорогі земляки!

Вибори до Верховної Ради України, які відбулися 26 жовтня, яскраво засвідчили небайдужість жителів Кіровоградщини до майбутнього свого краю. Я хочу щиро подякувати всім, хто прийшов у день виборів на свої дільниці і підтримав мене своїм голосом.

Слова «Ми переможемо!» були і залишаються нашим з вами гаслом, бо мандат народного депутата не є метою моєї участі у виборах.

Своїм завданням у Верховній Раді бачу об’єдння всіх народних депутатів від області та залучення інвестиції для Кіровоградщини.

Я обіцяю, що докладу всіх зусиль, щоб головні пункти моєї програми, яку ми спільно напрацювали під час наших зустрічей, виконувалися без зволікань. У першу чергу це реформа Збройних Сил України та досягнення миру на всій території нашої єдиної і незалежної держави. Друге ‒ це максимальна децентралізація влади. Третє ‒ підготовка законопроекту про страхову медицину, що дозволить соціально захисти українців.

Я запевняю усіх жителів області, які під час виборчих перегонів підтримували інших кандидатів, що всі ваші звернення я врахую у своїй діяльності, а пункти програм моїх опонентів, що мають реальні пропозиції щодо соціально-економічного розвитку нашого регіону, обов’язково будуть включені в робочі плани розвитку територій.

Висловлюю слова глибокої вдячності усім членам моєї команди, особливо в районах та селах округу, з якими я починав цей складний шлях у виборчих перегонах і з якими сьогодні розділяю радість нашої спільної перемоги. Це справжні професіонали і я з гордістю можу сказати, що наша команда була найкращою.

Я дякую усім членам виборчих дільниць, спостерігачам, які змогли забезпечити проведення чесних, демократичних виборів в окрузі №100.

Запрошую до співпраці людей небайдужих, ініціативних, котрі вболівають за нашу область, приєднуйтеся до нашої команди.

З повагою
народний депутат України Станіслав Березкін

Поширити:

Залишити коментар:

коментар