Важкі ігри Академії ФК “Зірка”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Лише одна команда Академії змогла у сьомому турі Дитячо-юнацької футбольної ліги у вищому дивізіоні порадувати своїми результатами. Решта наших юних футболістів завершила свої матчі поразкою.

17-річні підопічні Сергія Лавриненка в Одесі зустрічалися з лідером третьої групи «Чорноморцем». Розраховувати на успішний виступ було складно, проте кіровоградці зі старту гри довели, що будуть боротися і розраховують на перемогу. Вони першими відкрили рахунок (відзначився Владислав Загоруйко), але до кінця тайму вже були в ролі наздоганяючих – 1:2. Після перерви господарі збільшили перевагу, забивши ще двічі (4:1). Все на що спромоглися гравці «Зірки» – голом Івана Пушкаренка скоротити рахунок.

Гравці Академії U-15 Антона Антонова, які звітний тур теж проводили в Одесі з лідером своєї групи, не знайшли ключі до воріт «Чорноморця», пропустивши по голу в кожному таймі.

Те, що вдома і стіни допомагають, довели футболісти U-16. Підопічні Андрія Антонова вдома перемогли маріупольську «Азовсталь» – 2:1, але матч для них легким не був. Вадим Прадунець з кутового у першому таймі відкрив рахунок, але на початку другої частини гри гості відігралися. Перемогу наші футболісти вирвали наприкінці матчу завдяки Владиславу Козаченку, який обіграв декількох суперників і влучним ударом завершив свій сольний прохід – 2:1.

Нажаль, домашній переможний дубль кіровоградці не зробили, хоча мали для того всі підстави. 14-річні футболісти Андрія Горбаня успішно провели перший тайм в якому Сергій Грабов і Данило Буксін вразили ворота маріупольців, але після перерви вся їхня перевага нівелювалася. Гості спочатку зрівняли рахунок, а згодом забили переможний гол. 2:3 несподівана та прикра поразка господарів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар