Відкритий Ніколаєнком три місяці тому перинатальний центр досі не працює

Відкритий наприкінці липня за участі голови ОДА Андрія Ніколаєнка перинатальний центр другого рівня в Новомиргороді досі не запрацював.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Під час відкриття центру йшлося про те, що відремонтоване приміщення колишнього гінекологічного відділення Новомиргородського районного територіального медичного об’єднання, яке, власне й було перекваліфіковане в перинатальний центр, готове до експлуатації. І що воно запрацює одразу, як тільки в ньому розмістять необхідне обладнання. Все це мало вирішитися протягом тижня-двох.

Минуло майже три місяці. Картина, яку сьогодні побачив журналіст, із тих пір майже не змінилася. Порожні коридори, порожні палати.

[nggallery id=23]

Головна медична сестра закладу Новомиргородського РТМО Тетяна Лахіна повідомила: затримка пов’язана із тим, що санепідемстанція поки не дала дозволу на експлуатацію відділення. Спочатку було виявлено кілька технічних недоробок із боку будівельників. Тепер, начебто, зосталося лише діждатися висновку експертизи на мікрофлору в приміщені.

Головна медсестра, як і інші працівники закладу, щиро сподівається, що проблеми владнаються найближчим часом. Адже їм також хочеться працювати в комфортних умовах, у оновленому приміщенні, яке, до того ж, обіцяли, оснастити найсучаснішим обладнанням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар