Голову ДВК допомогли замінити люди з битками

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На виборчій дільниці 301662 у селі Талова Балка Світловодського району (102 округ) сталася заміна голови ДВК, яку провели «люди з битками». Члени ДВК сприйняли це, як викрадення легітимного голови і повідомили в міліцію.

Як пояснив координатор ОПОРИ Євгеній Патруль, насправді викрадення не було: вчора, у переддень виборів, ЦВК призначило нового голову дільничної виборчої комісії, але членам комісії про це чомусь було не відомо.

У результаті непорозуміння, зазначив Євген Патруль, представники ДВК були проти заміни діючого голови на нового, тому приїхали «люди з битками» і «посприяли» призначенню нового голови.

Як підтвердили в СЗГ УМВС України в Кіровоградській області, інформація про напад на дільницю та викрадення голови ДВК, печатки й бюлетенів, яку розповсюдила низка Інтернет-видань, не перевіривши перед публікацією, є неправдивою.

При перевірці з’ясувалося, що дільнична комісія продовжує свою роботу у звичному режимі. Ким були особи, які наводили лад на ДВК у Таловій Балці, наразі невідомо.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар