Заява штабу кандидата в народні депутати України у виборчому окрузі №100 Станіслава Березкіна

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні штаб кандидата в народні депутати у виборчому окрузі №100 Станіслава Березкіна зафіксував факт того, як від Дендропарку вирушили близько 20 автобусів з великою кількістю людей до населених пунктів 100 округу – Кіровоградського, Добровеличківського, Бобринецького, Компаніївського, Новоукраїнського та Вільшанського районів.

Штаб попереджає про можливі провокації та силові варіанти розвитку подій на виборчих дільницях округу. У нас є фото – і відеопідтвердження фактів завантаження великої кількості людей. Вони мають посвідчення Кіровоградського медіапорталу «Акула-медіа». Як вдалося дізнатися – «Акула» не зареєстрована у Кіровоградській області, як засіб масової інформації. Так само Акула – не зареєстрована в Укрдержреєстрі. Таким чином, представники цього інтернет-видання не мають права спостерігати за перебігом виборів на дільницях.

Крім того, ми маємо свідчення, що в якості спостерігачів кандидата в народні депутати Миколи Онула в окрузі № 100 є люди з кримінальним минулим, які можуть мати при собі холодну та вогнепальну зброю.

Такі факти змушують нас очікувати на провокації, як це було під час виборів Президента України у жовтні 2004 року. Нагадаємо, тоді за нумерацією 100-им округом був саме обласний центр і один з нинішніх кандидатів у народні депутати має безпосереднє відношення до провокацій на виборчих дільницях та у приміщенні виборчого округу. Так, 31 жовтня, понад десяток невідомих зі зброєю силоміць забрали бюлетені на виборчій дільниці №92, яка розміщувалася у дитячому садочку №97. Один із нападників тоді вистрелив у стелю закладу, а всі бюлетені і документацію винесли з приміщення дільниці і вивезли у невідомому напрямку.

Штаб кандидата в народні депутати Станіслава Березкіна моніторитиме ситуацію на тих дільницям, де існує найбільша загроза провокації чи фальсифікації.

Станіслав Березкін вже звернувся до прокуратури, СБУ та міліції з повідомленням про вчинення кримінального правопорушення в окрузі №100, у якому попереджає про можливість здійснення провокацій, зриву виборчого процесу та захоплення виборчих дільниць.
Штаб народного депутата звертається до усіх штабів кандидатів, спостерігачів і небайдужих кіровоградців. Кожен, хто стане свідком будь-якої підготовки до вчинення провокацій чи порушень під час виборів на території виборчого округу №100, просимо повідомити до штабу кандидата в народні депутати Станіслава Березкіна. Телефон штабу – 096-256-16-99.

26 жовтня 2014 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар