В Олександрії, Новгородці та Олександрівці виборчі дільниці відкрилися вчасно, триває голосування.

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В Олександрії, Новгородці та Олександрівці виборчі дільниці відкрилися вчасно, активно триває голосування.

Про це повідомляють кореспонденти Першої електронної.

В Олександрії голосування триває без надзвичайних пригод. Усі виборчі дільниці відкрилися вчасно, виборчкоми розпочали свою роботу спокійно і практично без конфліктних ситуацій. На деяких ДВК на 8-му ранку спостерігалися невеликі черги. Це перш за все пов’язано з тим, що деякі городяни не встигли перевести стрілки годинників назад та перейти на зимовий час.

За даними окружної виборчої комісій, у 103-му одномандатному виборчому окрузі, який включає місто Олександрію, а також Долинський, Олександрійський, Петрівський, Устинівський райони, процес голосування розпочався згідно з чинним законодавством. Крім звичайних виборчих дільниць в окрузі працює й шість спеціальних. На багатьох ДВК, зокрема по Олександрії, Петрівському та Олександрійському районах проводяться екзитполи. Відеоспостереження в окрузі не ведеться, але активно працюють спостерігачі. В окрузі на позачергові вибори народних депутатів до Верховної Ради зареєструвалося 11 кандидатів.

Виборчі дільниці Новгородківського району розпочали свою діяльність без яких порушень. Трохи більше 12 тисяч жителів району мають право віддати свій голос за одного із 22 кандидатів-мажоритарників та за одну партію або блок із величезного виборчого бюлетеня. Спрогнозувати за кого буде віддано найбільше голосів жителів району в даний час неможливо. На дільницях людно, голосування йде повним ходом.

В Олександрівському районі (102 вибочий округ) голосування йде дуже активно. Вже на 9.30 проголосувало 2384 виборці, або 9,9 відсотка від загальної кількості виборців. Про це повідомив відповідальний черговий, заступник керівника апарату Олексадрівської районної державної адміністрації Юрій Баглюк.

З його слів, всі 45 виборчих дільниць, що розташовані на території району, відкрилися вчасно й надзвичайних подій на них на цю годину не зареєстровано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар