Юлія Тимошенко перебуває в Кіровограді (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 1 жовтня, на Кіровоградщині з візитом перебуває лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Зустрічали Ю. Тимошенко голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та секретар міської ради Іван Марковський, а супроводжував народний депутат Валерій Кальченко.

Спочатку політик зустрілася з військовослужбовцями першої спеціалізованої бригади територіальної оборони. На території військової частини Юлія Тимошенко поклала квіти до обеліску солдатам, сержантам, прапорщикам і офіцерам, які загинули, виконуючи свій військовий і інтернаціональний обов’язок, поспілкувалася з командуванням та особовим складом підрозділів військової частини.

Наразі Юлія Тимошенко обговорює з редактори місцевих ЗМІ політичну ситуацію в країні, особливості цьогорічних виборів, зокрема – нюанси висунення на Кіровоградщині кандидатів-мажоритарників.

Під час неформальної зустрічі з журналістами політик поділилася своїми поглядами на ситуацію в Україні, а також висловилася щодо міністра оборони Валерія Гелетея, зазначивши, що «людина, яка займає таку посаду, в першу чергу повинна мати військовий досвід і знати про бойові дії не з книжок».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар