Основні показники роботи промисловості Кіровоградщини за січень–серпень 2014 року

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

За підсумками січня–серпня поточного року, порівняно з відповідним періодом 2013, обсяги промислового виробництва в області збільшилися на 4,3%, у тому числі в переробній промисловості – на 9,9%.

За повідомленням обласного управління статистики, на підприємствах з виробництва харчових продуктів та напоїв приріст виробництва становив 23,3%, у т.ч. у виробництві олії та тваринних жирів – 29,5%, інших харчових продуктів – 23,1%, м’яса та м’ясних продуктів – 1,6%.

Збільшилося виробництво олії соєвої нерафінованої та її фракцій на 46,6%, олії соняшникової нерафінованої – на 35%, виробів здобних – на 28,5%, м’яса свиней свіжого чи охолодженого – на 27%, виробів кондитерських цукрових, що не містять какао – на 23,8%, виробів ковбасних – на 4,8%.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар