Співробітники ГУБОЗ викрили в корупції військового прокурора

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України спільно із Генеральною прокуратурою України викрили в отриманні неправомірної вигоди військового прокурора одного з гарнізонів та його помічника.

Як повідомила Першій електронній прес-служба ГУБОЗ, операція із затримання проходила в м. Чернігів у ході реалізації матеріалів кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Спільники вимагали 3 тисячі доларів США за вирішення питання щодо зняття арешту з автомобіля по кримінальному провадженню, яке знаходиться в військовій прокуратурі.

36-річного прокурора та 35-річного помічника затримали після того, як вони розділили свій «заробіток».

На даний час проводяться слідчі дії та вирішується питання щодо затримання вказаних осіб відповідно до ст. 208 Кримінального кодексу України та обрання подальшого запобіжного заходу.

До уваги громадян! Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри – http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар