1500 га лісу створили за 25 років олександрівські лісівники (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

25 років своєї діяльності відзначили працівники Державного підприємства „Олександрівський лісгосп” . За цей час працьовиті лісівники відновили всі лісові насадження, які були вирубані, та створили ще 1500 гектарів нових лісів.

Таку інформацію озвучив директор підприємства, заслужений лісівник України Олександр Синявський під час урочистостей з нагоди ювілею. Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, у заходах взяли керівники обласного управління лісового та мисливського господарства, району, всіх лісогосподарських підприємств області та учні шкільних лісництв району.

– Олександрівські лісівники завжди тримали і тримають передові позиції у трудовій діяльності. І нинішній, на мою думку, молодий ювілей підприємства – їх новий старт для нових продуктивних зрушень у розвитку лісової галузі, – відзначила, виступаючи перед присутніми, начальник ОУЛМГ Наталія Ревенко.

На урочистостях звучало багато привітань на адресу олександрівських лісівників і, звичайно ж, було багато нагород і подарунків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар