«Битва поетів» стала нецензурною (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цього тижня у Кіровограді відбулось відкриття сезону поетичних баталій. Поети з Кіровограда та області знову поборолися за фотографію у рожевому капелюсі та грошову винагороду від «побитих поетів».

Як повідомив кореспондент Першої електронної, «Битва поетів» перейшла на новий рівень – тепер у творчості можна використовувати нецензурну лексику. «Тільки за умови, якщо вона буде обґрунтована», – наголошує організатор битви Кирило Поліщук.

Поети відразу ж випробували нововведення. На глядачів вплинув ефект «неочікуваності», проте на оцінках це відобразилось скоріше негативно. Деякі з глядачів жартували, що організаторам на афішах варто додати вікове обмеження: 18+.

Новий сезон «Битви поетів» все більше насичується тематикою війни. Ймовірно, ця творчість увійде в історію як нова літературна епоха. Один з поетів навіть поєднав у своїх рядках одразу дві мови: російську та українську. Це надало його віршу особливого настрою – настрою протистояння.

Цього вечора за поетичну першість позмагались 17 поетів, 8 з яких – новачки. Зрештую, до фіналу дійшли досвідчені гравці: Сергій Чернат та Артем Луценко. Обидва поети вже неодноразово фотографувались у рожевій шляпі, тому їх боротьба була особливо насиченою. Врешті-решт, із відривом у 4 голоси легка, образна поезія Сергія Черната взяла гору над трагічним ліризмом Артема Луценка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар