Ревенко: Вище керівництво «УДАРу» підтвердило нашу легітимність

Ревізійна комісія партії «УДАР» не виявила порушень у рішеннях про виключення Ігоря Козуба із лав та про обрання керівником Кіровоградської міської організації Сергія Горбовського.

Про це під час прес-конференції повідомив голова обласної організації «УДАРу» Анатолій Ревенко сьогодні, 14 жовтня, передає кореспондент Першої електронної.

Ревенко повідомив, що ревізійна комісія розглянула відповідні скарги Ігоря Козуба, надіслані ним до виконкому партії. Днями очолювана Ревенком організація отримала відповідні документи.

На прохання журналістів надати копії рішень комісії він зауважив, що не хоче цього робити з огляду на певні мотиви, не конкретизувавши, які саме.

Також Анатолій Ревенко пояснив, чому органи юстиції, відповідальні за реєстраційні документи, не вносять зміни до правоустановчої документації після згаданих змін в місцевому «УДАРі».

За його словами, влада в особі органів юстиції робить це навмисно.

«Ми вже тричі зверталися щодо змін у реєстраційні документи, але щоразу нам висувають нові вимоги: принесіть ще такі документи. А це не передбачено жодним нормативним актом… Тому ми зараз ведемо із юстицією ділову переписку», — сказав очільник обласного «УДАРу».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар