Кіровоградські рятувальники залишили собі перехідний кубок «Динамо»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями рятувальники, правоохоронці, фахівці департаменту виконання покарань та інші учасники товариства «Динамо» взяли участь у традиційних змаганнях серед силових структур Кіровоградської області, приурочених до Дня фізичної культури та спорту.

Для збірної пожежно-рятувальної служби області завоювати І місце у цих змаганнях було принципово важливо: за умовами змагань команда, яка перемагає три роки поспіль, забирає Перехідний кубок. Цьогорічна перемога стала для рятувальників третьою, а тому Кубок віднині назавжди долучився до заслужених спортивних нагород збірної Управління ДСНС Кіровоградщини.  Змагалися силовики в дартсі, гирьовій естафеті, пляжному волейболі та настільному хокеї.

Перемогу для УДСНС вибороли спортсмени, які вже декілька років поспіль відстоюють честь служби порятунку області: В’ячеслав Сошенко, Сергій Смаглюк та Олександр Ткаліченко з пожежно-рятувальних частин Кіровограда, Володимир Груша з Новомиргорода, Олександр Кукурудза з Голованівська, а також рятувальникаи з Устинівки, «новобранцям» нашої збірної – Олексію Виннику та Олександру Філоненку.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар