У Кіровограді нагородили переможців всеукраїнського конкурсу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У головному управлінні фіскальної служби області нагородили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Очима дитини про бюджет країни – 2014». На церемонії нагородження, яка відбулась в режимі відеоконференцзв’язку, юні дарування вітав особисто голова ДФС України Ігор Білоус.

На обласний етап конкурсу в двох вікових категоріях – 9-11 років та 12-15 років було представлено 57 робіт. Всього ж у конкурсі на міському та районному рівнях взяли участь понад 400 дітей Кіровоградщини. Переможцями обласного етапу в різних номінаціях та вікових категоріях стали: Анна Говорун (м.Кіровоград), Таїсія Тарасенко (м. Олександрія), Вероніка Лінтур (с. Чечеліївка, Петрівський район), Владислав Личко (смт Добровеличківка) та Богдан Валінькевич (м. Олександрія).

«У цей історичний день, коли ратифіковано угоду про Асоціацію України з Європейським союзом, я вітаю вас усіх із цим цивілізованим світоглядним вибором нашої держави, – зазначив Ігор Білоус. – Вам, молодому поколінню належить віднині будувати європейську Україну, а ми зробимо все можливе для того, щоб підготувати цю дорогу для вас. Бажаю вам на цьому шляху лише перемог та успіхів».

Приємно відзначити, що одним із призерів загальнонаціонального етапу конкурсу у категорії „Комп’ютерна графіка” став юний олександрієць Богдан Валінькевич, який отримав від дитячого видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» спеціальну відзнаку – повне зібрання творів Джоан Роулінг «Гарі Потер» – повідомляють Першій електронній з прес-служби головного управління ДФС у Кіровоградській області

«Я дуже хотів зробити мультфільм і випробувати в цьому свої сили, бо добре навчаюся інформатиці. І тут випала така нагода, – розповів Богдан. – В наступному році також обов’язково візьму участь в цьому конкурсі».

Інші дітки-переможці обласного етапу конкурсу «Очима дитини про бюджет країни – 2014» також не залишилися без подарунків. Начальник Головного управління ДФС у Кіровоградській області Надія Воленшчак вручила учасникам конкурсу почесні грамоти та цінні призи.

«Приємно те, наскільки фундаментально наші діти підійшли до виконання своїх робіт, демонструючи глибоке розуміння важливості сплати податків, оскільки від цього залежить економічна стабільність держави. В роботах було багато тривоги, переживання за долю України, але, незважаючи на це, всі твори випромінюють величезний оптимізм і віру в мир та злагоду. Історія конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» − це історія боротьби за ідеальну податкову культуру. І творять її руки юних громадян, яким не байдуже що буде з Україною завтра,» – зазначила Надія Воленшчак.

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни» проходить щороку за трьома напрямками: «художні твори», «літературні твори» та «комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація)».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар