Рятувальники розказали педагогам, як захищати дітей під час НС чи військових дій

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області спільно з Управлінням ДСНС в області проведено навчальний семінар з керівниками загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів м. Кіровограда.

Під час семінару педагоги і рятувальники визначали і обговорювали дії педагогів, спрямовані на збереження життя і здоров’я учнів, у разі виникнення надзвичайних ситуацій та під час воєнних дій.

Учасникам семінару надали рекомендації щодо дій під час обстрілів, повітряних атак та збройних нападів, а також нагадали правила поводження з вибухонебезпечними предметами. Водночас, освітяни ознайомилися з сучасними засобами індивідуального захисту та порядком надання домедичної допомоги.

Рятувальники передали педагогам матеріали з інформацією застережного характеру та щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій. А саме, листівки з питань безпеки життєдіяльності, пам’ятки для населення, брошури для юнацтва та підлітків «Що варто знати юнацтву в непростий час» та дорожні карти для переселенців.

Управління ДСНС та НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар