У селищі Новому відбулися Малі Олімпійські ігри (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Близько сотні вихованців Центру дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність» зібралися вчора, 20 вересня, на стадіоні селища Нового з нагоди проведення Малих Олімпійських ігор.

В іграх, приурочених до Дня міста Кіровограда, взяло участь 20 команд по 5-6 дітей віком від 6 до 14 років. Маленькі і юні спортсмени протягом всього дня кидали м’ячем в кільце, носили м’ячики на тенісній ракетці, грали в дартс, бігали, перетягували канат та брали участь в багатьох інших змаганнях на влучність, силу і швидкість. А в перервах між змаганнями учасників і глядачів розважали вихованці зразкового ансамблю «Евріка», які співали патріотичні пісні, читали вірші і влаштовували запальні танці.

За результатами багатогодинної боротьби журі підрахувало зароблені командами бали і визначило трьох переможців Малих Олімпійських Ігор:

3 місце команда «Дружба» гуртка «Умілі рученята».
2 команда «Ну, постривай» гуртка «Евріка».
1 «Діалог» гуртка «Естрадний театр «Діалог».

Також учасники отримали відзнаки за найкращі результати в окремих видах змагань. Усі учасники та трійця переможців отримали нагороди та подарунки від народного депутата Станіслава Березкіна.

Звертаючись до юних олімпійців, директор центру ДЮТ «Центр-Юність» Віктор Савицький зазначив, що це спортивне свято не було б можливим без підтримки народного депутата Станіслава Березкіна, який відгукнувся на прохання педколективу і допоміг з придбанням подарунків для команд учасників і переможців.

«Окрім того, Станіслав Березкін надасть допомогу в приведенні до ладу нашого стадіону. Адже тут проводяться всеукраїнські чемпіонати і міжнародні змагання, зокрема відбудеться 5 ігор «Літл ліги», на які приїдуть команди з США, а вигляд у стадіону – не найкращий», – розповів Віктор Савицький.

Варто відмітити, що в численних секціях і гуртках «Центру-Юність» займається більше 700 дітей (навіть з навколишніх сіль приїжджають), з-поміж яких вже 25 є майстрів спорту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар