Талановиті студентки подарували кіровоградцям частинку миру (ФОТО)

20 вересня, у 260 річницю Кіровограда, в «Студії на Дворцовій» відбулася благодійна акція «Частинка миру». Кошти, зібрані на акції, будуть відправлені на потреби АТО, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Троє студенток педагогічного університету, Ольга Макаревич, Карина Стромець і Тетяна Демчук вирішили використати свій талант на благо України. І вони вирішили власними руками та акриловими фарбами розмалювати футболки і чашки для продажу, щоб продати їх на аукціоні до Дня міста. Виручені кошти будуть передані громадській ініціативі «Армія SOS Кіровоград» на потреби військовим.

???????????????????????????????

«Мені давно хотілось зробити таку корисну і гарну акцію, але я не знала, як залучити до цього дійства велику кількість людей, – розповідає Ольга Макаревич. – Я розповідала про свої плани друзям та знайомим. І поступово від планів та ідей перейшли до дії. Знайшли інформаційну підтримку, почали надходити замовлення. Отак ми і створили 10 оригінальних чашок і футболок».

???????????????????????????????

Малюнки ручної роботи на виробах повсякденного вжитку просто вражають яскравістю та емоційністю. Тут і чарівні жовто-блакитні леви, і смішний КітПес, і здивовані міньйони, і традиційні патріотичні, войовничі малюнки. На будь-який смак знайдеться виріб. Адже фантазія майстринь не має обмежень.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

По словам Ольги Макаревич, створення такого міні-шедевру займає не дуже багато часу. Так, для того, щоб розмалювати футболку треба близько 4 годин. Розмальовування ж чашки займає від 15 до 30 хв.

Коли дивишся на все це різнобарв’я, з труднощами віриться у те, що дівчата не мають спеціалізованої освіти. Але така творча реальність.

Адже лише у Тетяни Демчук, яка розмальовує чашки, за плечима закінчена художня школа. Інші дівчата творять інтуїтивно.

Сьогоднішній аукціон – це ще не кінець. Замовити креативну чашку чи футболку можна написавши про своє бажання на електронну адресу: chastunkamuru@gmail.com

Вартість однієї футболки – 200 грн, чашки – 50 грн. Поспішайте, кількість футболок обмежена!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар