У Кіровограді влаштували свято для дітей неоголошеної війни

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Дитячий, заливчастий сміх – найкращі ліки від депресії. Тільки щира дитяча радість може допомогти відволіктись від буденних проблем, на секунду забути про те, що ці діти були вивезені фактично з війни – із зони АТО.

На території корпусу «Армія спасіння» цього тижня лунав веселий дитячий сміх, сяяли щасливі посмішки на вустах малечі, а їхні очі горіли від радості та натхнення, де діти на асфальті малювали сонечко, улюблених казкових героїв, сердечка та писали про мир в Україні. Не обійшлося й без веселих конкурсів, ігор та естафет, також було частування, чудові подарунки та продуктові набори. А ще розігрували супер-приз: набір постільної білизни з Машею і Ведмедем. Діти активно брали участь в усіх запропонованих розвагах. Жодна дитина не залишилась без подарунку.

Важливо, щоб ці діти відчули опіку і турботу дорослих. Тому зусиллями громадських організацій «Армія Спасіння», ТОВ «Православна просвіта», громадської організації «Серце матері» та настоятеля храму Максима-Сповідника Євгенія Жабковського, організатори маленького свята влаштували для них цікаві розваги, щире спілкування, спільне малювання, виконання пісень – все те, що могло на деякий час забути про ті жахливі події і змусити відчути себе потрібними своїй країні.

Голова ГО «Серце матері» Людмила Шукрута

Поширити:

Залишити коментар:

коментар